Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PATROLNE ŠAPE NA PORODIČNOM DANU


NEDELJA, 22. AVGUST OD 12 DO 17 ČASOVA

Najsimpatičnije kuce dolaze na veliko platno Cineplexx bioskopa!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Svi se sećamo pesme ,,Patrolne šape ti priskaču u pomoć...“ a sada ćemo je pevati zajedno u salama svih Cineplexx bioskopa na Porodičnom danu u nedelju 22. avgusta od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremili smo poklon poster sa omiljenim kucama - podsetnik da uvek imaš nekoga ko će ti uskočiti u pomoć. U Cineplexx Niš bioskopu, kompanija Yumis obradovaće desetoro najsrećnijih poklon paketom svojih proizvoda.

Ulaznice za sjajnu sihnronizovanu avanturu u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Kada su sve nade izgubljene, kada su heroji potrebniji nego ikad, naša sudbina je u njihovim šapama. Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić, Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić, Milena Moravčević, Branislava Jevtić, Milan Tubić, Ivana Tenjović, Mateja Vukašnović i Nikola Todorović pozajmljuju glasove Rajderu, Maršalu, Čejsu, Skaj, Liberti, Rokiju, Rablu, Zumi i ostalim junacima omiljenog crtaća koji sa malih konačno dolazi na veliko platno.

Vidimo se na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima da pomognemo Patrolnim šapama da spasu Grad pustolovina.

Kruds - Novo doba

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi.

Kruds - Novo doba

Luka

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Luka

Neukrotivi spirit

Epska avantura NEUKROTIVI SPIRIT je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna. Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Neukrotivi spirit

Patrolne šape Film

PATROLNE ŠAPE su u akciji!

Patrolne šape Film

Svemirski basket

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.

Svemirski basket

Zec Petar - Skok u avanturu

Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter Zec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

Zec Petar - Skok u avanturu