Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NOVA DIZNIJEVA AVANTURA NA PORODIČNOM DANU


NEDELJA, 25. april od 12 do 17 časova

,,Raja i poslednji zmaj“ čekaju vas u svim Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su u prodaji!Ovaj događaj je prošao.

detalji

Iz Dizni kuhinje, dolazi nam najnovija animirana avantura ,,Raja i poslednji zmaj“ i to na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 25. aprila od 12 do 17 časova dok se u bioskopima u Kragujevcu i Nišu družimo na Porodičnom vikendu 24. i 25. aprila od 12 do 17 časova. Diznijeva najnovija sinhronizovana avantura obećava dobru zabavu a uz poklone iznenađenja, zabava je još veća!

Naše najmlađe posetioce čekuju časopisi ,,Zeka” ili ,,Bubamara“ dok će Vulkan izdavaštvo će u svim Cineplexx bioskopima obradovati po dvoje mališana fantastičnim knjigama. U sjajnim ukusima vrhunskih mikseva kafe pržionice ,,Moja tašta ne pije svašta“ uživaće pratioci naših najmlađih posetilaca. Njihov moto je svežina, a koncept da sami tražite svoj miks, birajući najbolje. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu pet posetioca obradovaćemo vaučerom u vrednosti od 1.000 dinara za kupovinu u Lego prodavnici kao i vaučerima za Build a minifigure.

U Cineplexx Niš i Kragujevac bioskopima kompanija Yumis obradovaće naše najmlađe posetioce svojim poklon paketima. Još sjajnih poklona iznenađenja očekuje vas u vašem omiljenom Cineplexx bioskopu!

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

U sinhronizaciji ove sjajne anavanture, učestvovali su Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača.

Ulaznice za Porodični dan i Diznijevu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“ su u prodaji!

Duša

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Duša

Raja i poslednji zmaj

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Raja i poslednji zmaj

Tom i Džeri

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči "venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Tom i Džeri