Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„MALCI 2 – GRUOV POČETAK“ NA PORODIČNOM VIKENDU


SUBOTA 02.07. I NEDELJA 03.07.
OD 12H DO 17H


Vidimo se u Cineplexx bioskopima.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ne propustite nastavak najzabavnije animirane avanture „Malci 2 – Gruov početak“ na Porodičnom vikendu u subotu 02.07. i nedelju 03.07. u svim Cineplexx bioskopima.

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

U Cineplexx Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopu deca, a i roditelji će moći da uživaju uz animatore na našim zanimljivim radionicama u periodu od 15h do 17h. Pozivamo vas i da se priključite maskenbalu i maskirate u omiljenog miniona! U Cineplexx NIŠ i Cineplexx Kragujevac bioskopu biće organizovane kreativne radionice. Podela postera će biti organizovana u svim Cineplexx bioskopima u periodu od 12 do 17h.

Takođe, sigurni smo da će maskota Malca obradovati sve prisutne, kako decu tako i odrasle.

Čekamo vas na predivnom druženju u našim Cineplexx bioskopima.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Malci 2 - Gruov početak

Ovog leta, najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispričanu priču “MALCI 2: GRUOV POČETAK”, o dvanaestogodišnjem dečaku koji mašta da postane najveći super-zlikovac na svetu.

Malci 2 - Gruov početak