Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LUKA DONOSI LETO NA PORODIČNI DAN!


NEDELJA, 20. JUN OD 12 DO 17H

Kada se Dizni i Piksar udruže finalni proizvod uvek bude prepun zabave, poučnih priča i fenomenalne animacije. Posvedoči jednom takvom sinhronizovanom animirano delu ,,Luka“ na Porodičnom danu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Biće sladoleda, vespi, italijanske paste, prelepog italijanskog pirmorskog gradića, koje su obogatili svojom maštom udružene snage Diznija i Piksara. Šalju nam sinhronizovani animirani film ,,Luka“ koji će nam pružiti baš sve ono što nam je nedostajalo u prethodnom periodu, leto i more. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan koji se održava 20. juna uz film o dečaku Luka, koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. A za sve smo pripremili poster iz filma, koji Luka specijalno donosi s mora.

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.

Od tvoraca filmova ,,Koko“, ,,U mojoj glavi“ i „Prča o igračkama“ stiže još jedan dobar razlog da posetiš Cineplexx bioskope i budeš deo Porodičnog dana 20. juna.

Karte su u prodaji!

Duša

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Duša

Kruds - Novo doba

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi.

Kruds - Novo doba

Luka

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Luka

Raja i poslednji zmaj

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Raja i poslednji zmaj

Tom i Džeri

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči "venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Tom i Džeri