Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični vikend u bioskopu Cineplexx Niš!


Subota 23. decembar 14 do 19h
Nedelja 24. decembar 12 do 17h

Pokloni, zabava i druženje za sve mališane u bioskopu Cineplexx Niš u subotu 23. decembra i nedelju 24. decembra!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Porodični vikend u bioskopu Cineplexx Niš zakazan je za subotu 23. decembar od 14 do 19 časova i nedelju 24. decembra od 12 do 17 časova.

Ne propustite priliku da se uz mnoštvo kreativnih radionica, poklona i aktuelnih animiranih filmova na repertoaru odlično zabavite u najmodernijem bioskopu u gradu. Zaplovite u avanturu sa neodoljivim bikom Ferdinandom jer vikend pun zabave i animacija čeka na vas!

Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, a šta ja sa njim danas? Ovo je film koji će vas očarati i u koji će se vaša deca apsolutno zaljubiti. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Glavnom junaku filma glas pozajmljuje naš poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim neodoljivim Ferdinandom. Na programu tog vikenda, biće i animirani filmovi „Meda Pedington 2”, „Družina iz džungle”, kao i film „Deda Mraz i kompanija” sinhronizovani na srpski jezik.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u Porodičnom vikendu u bioskopu Cineplexx Niš! Vidimo se!

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Deda Mraz i kompanija

Družina iz džungle

Okupite celu porodicu i pridružite se ekipi iz džungle! Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Družina iz džungle

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Ferdinand

Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Padington, vraća se na velika platna s novim avanturama.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Meda Pedington 2