Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan „Lego Betmen Film“


nedelja, 05. februar, 12 - 17h

Pridružite nam se na još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx u nedelju, 5. februara uz prikazivanje najnovije animirane avanture „Lego Betmen Film“.

Karte u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Pridružite nam se na još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Niš, Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 5. februara , u periodu od 12 do 17 sati , uz prikazivanje najnovije animirane avanture „Lego Betmen Film“.

Mališani će na Porodičnom danu moći da uživaju u kreativnim radionicama, inspirisanim Lego likovima, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobijaju časopis„Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros donosi novu uzbudljivu Betmen Lego avanturu. U ovom filmu ćemo pratiti Betmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad.
Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brine i o dečaku kog je usvojio. Kris Mek Kej je režiser i ovog nastavka, a Set Graham-Smit, Džared Stern i Džon Vitington su pisali scenario.Trolovi

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.
SINHRONIZOVANO!

Trolovi

Vajana

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Vajana

Pevajmo

Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle velikog uspeha komedije „Tajni život ljubimaca“, Illumination predstavlja film „Pevajmo“ koji nam dolazi za praznike. Metju Mekonahju, Skarlet Johanson, Džon C. Rajli, Teron Edžerton i Tori Keli igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Pevajmo

Maša i medved

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje.

Maša i medved

Snežna kraljica 3: Vatra i led

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime!

Snežna kraljica 3: Vatra i led

Lego Betmen film

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman Lego avanturu.

Lego Betmen film