Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan uz animiranu avanturu „Automobili 3“


vikend, 17. i 18. jun, 12 - 17h

Duplo porodično slavlje uz crtanu filmsku avanturu „Automobili 3” zakazano je za 17. i 18. jun u najmodernijem bioskopu u gradu Cineplexx BIG Beograd.
Porodični dan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš biće održan u nedelju 18. juna uz odličnu zabavu za sve mališane.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Duplo porodično slavlje i druženje za sve mališane uz crtanu filmsku avanturu „Automobili 3” zakazano je za 17. i 18. jun od 12 do 17 časova u najmodernijem bioskopu u gradu Cineplexx BIG Beograd, što je i razlog više da uživate u neverovatnom filmskom doživljaju i tako obradujete svoje mališane. I dok će u u najmodernijem bioskopu biti duplog slavlja, u ostalim bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš, Porodični dan biće održan u nedelju 18. juna uz najaktuelnije filmove i odličnu zabavu za sve mališane.

Crtani film „Automobili"koji je osvojio srca miliona mališana, ali i onih malo starijih širom sveta uz specijalni program namenjen najmlađima, oduševiće sve posetioce. Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik“ i DVD izdanje „Moj mali poni“ ili „Tom i čarobno drvo“.

Sa novim nastavkom popularnih autića gledaoci će imati prilike da pogledaju dogodovštine Munje Mekvina, dok prolazi kroz najgoru krizu u svojoj karijeri. Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Glasove crtanim likovima pozajmljuju Dragan Mićanović, Borka Tomović, Dragan Vujić, Boda Ninković, Boris Milivojević, Dejan Dedić, Nataša Marković, Srđan Timarov, Mladen Andrejević, Marko Marković, Dana Todorović, Aca Stojanović, Nada Blam, Miki Krstović, Jelena Stupljanin, Feđa Stojanović, Nenad Ćirić, dok je reditelj sinhronizacije Gorčin Stojanović.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, među kojima su „Štrumpfovi:Skriveno selo“, „Mali šef“, „Okto: Istraživač dubina“ koji su sinhronizovani na srpski jezik.

Vidimo se na još jednom u nizu Porodičnom slavlju. Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer su i količine nagrada ograničene.

Štrumpfovi: Skriveno selo

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad pre!

Štrumpfovi: Skriveno selo

Mali šef

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Mali šef

Okto: Istraživač dubina

Zabavna avantura za decu i odrasle koja će vas nasmejati i oraspoložiti.

Okto: Istraživač dubina

Automobili 3

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli.

Automobili 3