Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„VONKA“ NAS POZIVA U SLATKI SVET NA PORODIČNOM VIKENDU

SUBOTA I NEDELJA,
16. I 17. DECEMBAR
OD 11 DO 15 ČASOVA

Zaronite u svet čokolade uz animirani film „Vonka“ u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Zakaži porodično druženje u omiljenom Cineplexx bioskopu, u subotu 16. i nedelju 17. decembra od 11 do 15 časova, jer te na Porodičnom danu očekuje prava slatka zabava!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

U Cineplexx bioskopima na Porodičnom vikendu očekuju vas kreativne radionice i najšareniji slatki sto. Dođite i uživajte u ukusima i bojama ručno pravljenih lizalica i bombona domaćeg proizvođača – Slatkišologija.
Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma, a najsrećniji će dobiti i porodične poklon vaučere za Muzej čokolade!

*Podela vaučera je u svim Cineplexx bioskopima u Beogradu.


Od Paula Kinga, redItelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i sa puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timoti Šalame. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promeni svet jednim ukusnim zalogajem - dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade", najprepoznatljivije dečije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, „Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Ne propustite najslađi Porodični vikend u Cineplexx bioskopima u subotu 16. i nedelju 17. decembra od 11 do 15 časova!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Vidimo se!

Vonka

Čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Vonka