Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„ČUDESNI SVET“ NA PORODIČNOM VIKENDU


26. I 27. NOVEMBAR
OD 12 DO 17 ČASOVA


Nova Diznijeva avantura u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Subota i nedelja, 26. novembar i 27. novembar, rezervisani su za Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima i porodičnu avanturu u kojoj će vas porodica istraživača odvesti na misterioznu planetu Avaloniju.

Film prati legendarnu porodicu istraživača kao i glavnog junaka Klejda koji nikada nije imao hrabrost kao njegova porodica. S obzirom da su primorani da se pozabave svojom najnovijom i najvažnijom misijom do sada, moraju se osloniti jedni na druge dok su istovremeno primorani da svoje razlike ostave po strani. Svi zajedno se upućuju na nepoznatu i misterioznu planetu Avaloniju na kojoj će se susresti sa različitim izazovima.

Za mališane smo pripremili originalni poster iz filma kao i Stobi Flips grickalice.

U subotu, 26. novembra vas u Cineplexx BIG Shopping Center bioskopu očekuju face painting radionice sa animatorima, a u nedelju, 27. septembra animatori vas čekaju u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Takođe, u nedelju u Cineplexx 4D Delta City bioskopu na projekciji u 16:45 časova imaćete priliku da se družite sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ove zanimljive avanture kao i da dobijete originalne potpisane postere iz filma. Nakon projekcije publici će se pokloniti deo ekipe koja je dala glasove likovima u filmu.

Za Porodični vikend u Cineplexx BIG Kragujevac, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima smo za vas pripremili zanimljive radionice inspirisane ovim ostvarenjem u subotu i nedelju, 26. i 27. novembra.

Ne propustite Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima uz najnoviju animiranu avanturu iz Dizni studija u kojoj će uživati svi koji je pogledaju.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Čudesni svet