Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„KIKORIKI - VEĆ VIĐENO“ NA PORODIČNOM VIKENDU


SUBOTA I NEDELJA, 28. I 29. JANUAR
OD 12:00 DO 17:00 ČASOVA


Nova animirana avantura u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Subota i nedelja, 28. i 29. januar, rezervisani su za Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima i avanturu koja će vas istovremeno nasmejati i odvesti na nezaboravno putovanje kroz vreme.

Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Za sve mališane smo pripremili originalni poster iz filma, kao i zanimljive bojanke sa omiljenim junacima. Takođe, one najsrećnije očekuju pokloni inspirisani ovim zanimljivim naslovom.

U subotu, 28. januara u Cineplexx 4D Delta City bioskopu u 17:00 časova biće organizovana specijalna projekecija povodom filma „Kikoriki – Već viđeno“.
Najmlađi će imati priliku da uživaju u druženju sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji, a atmosferu će dodatno ulepšati animatori.

U nedelju, 29. januara u BEO Shopping Center-u biće organizovan maskenbal od 16:00h do 17:00h. Najbolje maskirane mališane očekuju pokloni iz filma.
Za Porodični vikend u Cineplexx BIG Kragujevac i Cineplexx Niš bioskopima smo za vas pripremili kreativne radionice tokom subote i nedelje, 28. i 29. januara od 12:00h do 17:00h. Kreativne i face painting radionice vas očekuju i u Cineplexx Promenada bioskopu u subotu i nedelju, 28. i 29. januara od 14:00h do 17:00h.

Ne propustite Porodični vikend u svim Cineplexx bioskopima u subotu i nedelju, 28. i 29. januara, od 12:00 do 17:00 časova i opustite se uz animiranu komediju u kojoj će gledaoci svih uzrasta uživati.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kikoriki - Već viđeno

Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi.

Kikoriki - Već viđeno