Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Cineplexx poklon kartica!

Poklon kartica

POKLONI NEZABORAVNE TRENUTKE. POKLONI BIOSKOP.


Novogodišnji praznici su pred vratima, budite spremni i iznenadite na vreme svoje najdraže originalnim poklonom!

Poklonite im Cineplexx poklon karticu!

Novogodišnji praznici su tradicionalno vreme darivanja, a na ceni su sve više originalni pokloni. Neka vaš poklon za najdraže ovog decembra bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako? Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu. Poklonite im Cineplexx poklon karticu.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izaberete koje ćete filmsko ostvarenje pogledati sa Cineplexx poklon karticom i u kojem bioskopu Cineplexx. Na vama je samo da odaberete, a “mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Kako bi iznenađenje bilo kompletno i kako filmsko uzbuđenje ne bi prošlo bez osveženja, neizostavnih kokica i slatkih trenutaka u bioskopu, uz Cineplexx poklon karticu pripremili smo i vaučer za meni kojim ćete upotpuniti vaš savršeni novogodišnji poklon.

Cineplexx poklon karticu i vaučer za meni moguće je preuzeti na blagajnama Cineplexx bioskopa. Vrednost poklon kartice možete odrediti prema sopstvenom izboru, a dobitnik istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine.