Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Saga o tri nevina muškarca

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Saga o tri nevina muškarca

Telic Studios je deceniju svog postojanja krunisao poslednjim ostvarenjem "Saga o tri nevina muskarca". Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom

Originalni naslov: Saga o tri nevina muškarca
Početak prikazivanja filma: 12.01.2017
Dužina trajanja filma: 91 min
Država/Godina: SRB/2016
Žanr: komedija
Glumci: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Nebojša Glogovac, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Miljana Gavrilović
Režiser: S Shridhar
Distributer: Delius film

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Telic Studios je deceniju svog postojanja krunisao poslednjim ostvarenjem "Saga o tri nevina muskarca". Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom i da jedva čeka da osvane u bioskopima. Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

nixi.nixi, 15.01.2017

Prehit

Film je odličan, posebna preporuka za sve tinejdzere, kao i sve ljude koji zele da pogledaju kvalitetne glumce i interesantnu pricu koja opusta. Ne obazirite se na negativne komentare- film vredi pogledati !!!

leri, 15.01.2017

"Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom"

Malo je reci da je film ponizavajuce glup , nakon 30 minuta smo moj momak i ja napustili salu , jednostavno nepodnosljiv za glednje, ako je cilj bio zasmejati omladinu onda je ovo potpuni promasaj jer su se u sali smejala jedno deca od 12-13 godina , sva ostala omladina od 20+ godina je bila sokirana gluposcu ovog fima . Bacene pare ! Sramota je prikazivati ovakav film u bioskopu jer je pre svega nepovezan , vulgaran , ni malo zanimljiv , bez price i radnje i ono sto je najgore losa gluma .

nkrstic6, 14.01.2017

Nikola

Nikad dosadniji film nisam gledao. Uzas sve nesto nevezano katastrofa