Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Mračna kula

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Mračna kula

Postoje i drugi svetovi osim našeg. MRAČNA KULA Stivena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam leta stiže na velika platna.

Originalni naslov: The Dark Tower
Početak prikazivanja filma: 10.08.2017
Dužina trajanja filma: 95 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: fantazija, avantura
Glumci: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor (IV), Abbey Lee
Režiser: Nikolaj Arcel
Distributer: CON FILM D.O.O.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Postoje i drugi svetovi osim našeg. MRAČNA KULA Stivena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam leta stiže na velika platna. Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain (Idris Elba) nalazi se u večitoj bitki s Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom (Metju Mekonahi). Odlučan je da ga spreči u uništenju MRAČNE KULE koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Dictionary, 17.08.2017

Kako sam se nadala, dobro sam se udala

Kao neko ko je pročitao knjige iz serijala i očekivao očaj, ovo je bilo... ok. Sem kraja, koji je tipičan holivudski i po meni najavljuje nastavak (ovo ni na koji način nije spojler). Naravno. :P Na osnovu svega viđenog, ovo definitivno nije nastavak radnje iz knjiga, kako se pričalo, već se radnja svih knjiga u potpunosti ignoriše. Neke akcione scene koje deluju preterano, konkretno, Rolandovo revolveraško umeće (pretpostavljam da je to razlog za komentar iznad da film nije za starije od 10 godina), su zapravo savršeno na mestu, tu je film veran knjigama. Film je zabavan, Mekonahi i Elba solidni. Međutim, svet Mračne kule je bogat koliko oni iz Igre prestola ili Družine prstena i film nažalost ni najmanje ne eksploatiše ovu činjenicu. Sve je to moglo bolje, ovako je samo još jedan film koji odgledaš da se zabaviš i zaboraviš.

Prikaži više Prikaži manje

Raadomir, 14.08.2017

" Филм је супер "

Ако имаш испод 10 онда је феноменалан. Да сам гледао овај филм као дете био бих очаран, вероватно...али ово није филм за старије од 10 година.

S.P.Q.R, 11.08.2017

Film je super... :)