Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Lepotica i zver

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Lepotica i zver

Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

Originalni naslov: Beauty and the Beast
Početak prikazivanja filma: 16.03.2017
Dužina trajanja filma: 132 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: fantazija
Glumci: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson
Režiser: Bill Condon
Distributer: Taramount film

Dostupne verzije

  • Originalna verzija
  • Titlovano
  • Sinhronizovano
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

sasa68, 30.03.2017

Предивна прича о правим вредностима које односе победу над злом и лицемерјем! Лепотица и звер - чувари добра, једнаки у љубави!

vanilla robot unicorn commander, 29.03.2017

Fali 2D titl

U potpunosti sam zadovoljna filmom ali kao sto je vecina vec rekla fali titlovana 2D verzija. Nemam provlema da gledam film u 3D-u ali dozivljaj bi bio isti I u 2D samo jeftiniji. Nadam se da ce za sledece filmove biti dostupna I 2D verzija. Ali zaista sam prijatno iznenadjena da site uz sinhronizovanu verziju imali I original za nas koji smo stariji.

marinko81, 26.03.2017

Film je za preporuku i treba ga odgledati u bioskopu. Slazem se sa prethodnim komentarima da je ton preglasan. Takodje nije u redu sto nema titlivane 2D verzije. Cena karte 680 din je zaista previse.