Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Blejd Raner 2049.

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Blejd Raner 2049.

Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos.

Originalni naslov: Blade Runner 2049
Početak prikazivanja filma: 05.10.2017
Dužina trajanja filma: 162 min
Država/Godina: CAN, USA, GBR/2017
Žanr: naučna-fantastika
Glumci: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto
Režiser: Denis Villeneuve
Distributer: CON FILM D.O.O.

Dostupne verzije

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos. K kreće u potragu za Rikom Dekardom (Harison Ford), bivšim blejd ranerom koji je nestao pre 30 godina.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

Zucc, 16.10.2017

Jos nisam pogledao film...

...ali veceras hocu i unapred se radujem:). Kada odgledas prvi deo sa 12 godina i film ti promeni zivot, na bolje, a drugi deo sa pedeset... videcemo kakav cu se probuditi sutra.

vnovak06, 14.10.2017

Bleda replika originala

Teško je nabrojati šta sve nije u redu sa ovim filmom. Da se razumemo, ovo pišem kao poštovalac originalnog filma i obožavalac SF žanra, tako da apsolutno nije tačno da se film učinio dosadan i loš samo onima koji uživaju u ispraznim akciono-humorističkim filmovima, da ih ne imenujem. Film je dosadan jer nema sadržaja da se ispune tih 2h i 45min. Uz to nagoveštava pravljenje holivudske franšize i ostavlja prostor za nastavke. Retro-futurizam i zamišljanje 2000-ih iz perspektive 1960-ih i 1970-ih su interesantni kada se gledaju filmovi ili čitaju knjige iz tog perioda, sada su jednostavno anahroni. Svet kakav je onda zamišljan da će biti 2020, neće tako izgledati ni 2320. Dodatno, savremena biološka otkrića čine čitavu priču o "replikantima" toliko u suprotnosti sa naukom da ovo više nije naučna fantastika, nego kvazi-naučna fantastika. Ukoliko su u pitanju sintetički stvoreni biološki organizmi sposobni za rađanje potomaka mešanjem sa ljudima, to znači da imaju DNK, hromozome i da nisu nikakvi replikanti nego da su i sami ljudi. To baca u koš tezu da je korišćenje replikanata kao robovske snage "etično", čak uopšte i ekonomski isplativo, jer koja je razlika korišćenja skupog replikanta i prostog zarobljavanja živog čoveka i njegovog reprogramiranja na poslušnost? Dalje, veštačka inteligencija i hologramska bića, neubedljivi Džared Leto (ej, trebaju mu replikanti koji rađaju da bi tobož ubrzali množenje replikanata, a 20 puta duže traje odrastanje bebe nego njegovo gotovo stvaranje odraslog čoveka!), nasilno vraćanje Dekarda i Rejčel... Da se razumemo, gluma je odlična, efekti su odlični, zvuk je odličan, kamera je odlična, ali vreme je da stanemo jednom tome na put da to bude opravdanje za lošu priču i neubedljivu dramu. Uporedite samo smrt u originalnom Blejd Raneru i smrt u ovoj "replici" i sve će vam biti jasno. Uživaćete u gledanju ovog filma uporedo sa nerviranjem na njega, ali mu se, za razliku od originalnog filma, nećete više vratiti nikada.

Prikaži više Prikaži manje

jan1971, 14.10.2017

Kvalitetan nastavak. Bravo!,