Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Norma, NY MET, 2017

subota, 7. oktobar u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kratki sadržaj

Radnja opere dešava se u Galiji, u Francuskoj, na samom početku okupacije od strane Rimskog carstva. Većina likova su druidi, članovi galskog sveštenstva, sa izuzetkom tenora – koji tumače Rimljane. Zanimljivo je da je u ovoj operi Rimsko carstvo predstavljeno u lošem svetlu, kao korumpirano i ekspoloatišuće, iako se u evropskoj kulturi ono smatra kolevkom civilizacije. Ova opera ispituje uvek aktuelnu i dobro poznatu situaciju: moćna žena odstupa od svojih ideala zbog ljubavi, a uprkos tome biva izdana od strane svog ljubavnika. Istovremeno, pojavljuje se mlađa žena, koja je sada novi predmet pažnje Norminog bivšeg ljubavnika, i ona u njoj vidi kako rivala, tako i drugu sebe. Stoga, naslovna uloga zahteva agilnost, dobru tehniku, moćan vokal.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.


Norma, NY MET, 2017

Nova sezona Metropolitan opera 2017/18 otvara se novom produkcijom Belinijevog remek-dela “Norma”.

Cineplexx Ušće Shopping Center:
07.10.2017
Norma, NY MET, 2017