Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Ljubavni napitak, NY MET, 2018

subota, 10. februar u 18h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kratki sadržaj

Komičnu operu „Ljubavni napitak“ napisao je italijanski kompozitor Gaetano Doniceti. Delo je premijerno izvedeno 12. maja 1832. godine u Teatru u Milanu, a Rihard Wagner je 1840. godine uradio aranžman za solo klavir. Radnja ove opere smeštena je u malo italijansko selo, a dešava se krajem 18-og veka. Jedan od glavnih likova jeste prelepa Adina, koja mladom Nemorinu čita priču o jednom čudesnom napitku koji može rešiti sve ljubavne probleme, dok on u svemu tome vidi priliku da se Adina zaljubi u njega. Nakon što u selo dođe doktor Dulkamare započinju neobična dešavanja. Ljubavni napitak je komična opera koja govori o životima običnih ljudi i o važnosti pravih vrednosti u životu, o ljubavi, igri, zaljubljenosti.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Ljubavni napitak, NY MET, 2018

Komičnu operu „Ljubavni napitak“ napisao je italijanski kompozitor Gaetano Doniceti.

Cineplexx Ušće Shopping Center:
10.02.2018
Ljubavni napitak, NY MET, 2018