Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Čarobna frula NY MET, 2017

subota, 14. oktobar u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kratki sadržaj

Zaronite u čarobni svet plešućih medveda, džinovskih ptica i šarene avanture u najpopularnijem Mocartovom ostvarenju „Čarobna frula“. James Levin predvodi dugometražnu nemačku verziju Mocartove magične price , viđene u spektakularnoj produkciji Julie Taymor, koja predstavlja spoj komedije i misticizma I kao takva predstavlja savršeno delo za ljubitelje opere svih uzrasta. Radnja se odigrava u Egiptu, koji se tradicionalno smatra kolevkom masonskog bratstva, po čijim simbolima, elementima i ritualima je ova opera poznata. Suštinu priče predstavlja sukob dobra i zla – borba dva sveta, podzemnog sveta mraka koji predstavlja zla Kraljica noći i sveta svetlosti, pravde i dobrote, oličenog u ulozi Sarastra. S obzirom na to da je opera nastala pod uticajem epohe prosvetiteljstva, predstavlja alegoriju za socijalnu pravdu, slobodu ubeđenja i mišljenja, prosvetljenje čovečanstva i racionalno obrazovanje. Konačan cilj likova u operi jeste pretvaranje Zemlje u rajsko kraljevstvo, gde bi smrtnici i bogovi bili jednaki, zato se stih koji na to poziva ponavlja u finalu oba čina.


Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Čarobna frula NY MET, 2017

Zaronite u čarobni svet plešućih medveda, džinovskih ptica i šarene avanture u najpopularnijem Mocartovom ostvarenju „Čarobna frula“.

Cineplexx Ušće Shopping Center:
14.10.2017
Čarobna frula NY MET, 2017