Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Boemi, NY MET, 2018

subota, 24. februar u 18:30h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kratki sadržaj

Radnja opere dešava se u Parizu,, oko 1830. godine. Priča oslikava probleme koji se u tom periodu dešavaju, s obzirom na to da je to vreme nakon nemira, revolucije i rata. Francuski umetnici su izgubuli tradicionalnu podršku aristokratije i crkve. U fokusu priče su samosvesni mladi ljudi, krug boema, koji vode raskalašan život po bordelima i birtijama i žive oskudnim životom, pošto su njihova umetnička dela malo cenjena. Opera “Boemi” oslikava formiranje tog kruga društva, u njegovom samom začetku.
Sa više od 1200 izvođenja, “Boemi” su najčešće izvođena opera u Met-u.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Boemi, NY MET, 2018

Radnja opere dešava se u Parizu,, oko 1830. godine.

Cineplexx Ušće Shopping Center:
24.02.2018
Boemi, NY MET, 2018