Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Ušće Shopping Center

Anđeo uništenja, NY MET, 2017

subota, 18. novembar u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kratki sadržaj

Metropolitan opera predstavlja američku premijeru kompozitora Tomasa Adesa, “Anđeo uništenja”, inspirisanog istoimenim klasikom reditelja Luisa Bunjuela iz 1962. godine. Nakon premijere na festivalu u Salzburgu 2016. godine, New York Times je ovu operu nazvao “inventivnim i odvažnim događajem”. “Anđeo uništenja” je fantazija o večeri sa koje gosti ne mogu da pobegnu i biće izvođena na engleskom jeziku.

Karte su u prodaji po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata* za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinara za sezonu 2016/2017.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.


Anđeo uništenja, NY MET, 2017

Metropolitan opera predstavlja američku premijeru kompozitora Tomasa Adesa, “Anđeo uništenja”, inspirisanog istoimenim klasikom reditelja Luisa Bunjuela iz 1962. godine.

Cineplexx Ušće Shopping Center:
18.11.2017
Anđeo uništenja, NY MET, 2017